2011. július 28., csütörtök

TOLATÓKAMERA+BT+FM 29990!EZT NÉZZE MEG! - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

A LEGOLCSÓBB GPS ÁRAK NÁLAM!
NAGYKIJELZŐS GPS, VEZETÉK NÉLKÜLI TOLATÓKAMERÁVAL, BLUETOOTH KIHANGOSÍTÓVAL, FM TRANSZMITERREL A KÉSZLET EREJÉIG MOST 29990FT! NE HAGYJA KI! CSAK AMÉG EZ A SZÁLLÍTMÁNY TART!
Navigációs szoftvert nem tartalmaz, ezt mindenki eldönti magának, hogy megveszi a boltban, vagy más úton szerzi e be, de mindegyikkel kompatibilis.
A legfullosabb gps! LEÁRAZVA!
TIPUSA: CARERRA-GPS FOLLOW ME! 430 CAM
VEZETÉK NÉLKÜLI TOLATÓKAMERÁVAL! A gps-be 2db vezeték nélküli modul van beépítve. Az egyik a bluetoothos telefonáláshoz, a másik pedig a tolatókamerához. Tehát vezeték nélkül kapcsolódnak! A tolatókamerát felszereli az autóra, és csak a tolatólámpára kell kötnie (pofon egyszerű beszerelni). Amikor az autót hátramentbe kapcsolja, ezzel bekapcsolja a tolatókamerát, ami küld egy 2. 4gHz-es jelet a gps-nek. Ekkor átvált a gps képe a tolatókamera képére.
ILYET NEM KAP MÁSHOL.
Most akciós bevezető áron, a készlet erejéig, 29990FT.
Maga a gps egyébként is a csúcskategóriát képviseli!
Ami kiemeli a többi közzül: 4. 3colos nagy, jól látható, jó fényerejű kijelző (az átlag gps-é 3. 5 colos)  400mHz processzor, beépített 32csatornás Atlas chippes gps vevő. Beépített bluetooth kihangosító, amivel összekapcsolhatjuk a telefonunkat, és innentől a telefont zsebre is vághatjuk. A hívásokat a gps-en tudjuk fogadni, vagy indítani. Beépített FM Transzmitter, ami arra való, hogy a gps-en beállítunk egy rádióadót, majd ugyanazt az autóhifink rádióján is. A gps mint egy rádióadó működik, minden hangot átsugároz az autóhifire. Tehát pl. a telefonunkat is, mint egy komplett autós telefonkihangosító.
A navigáció vadonat új, 1év magyarországi garanciával (311 pontos szervízhálózattal Magyarországon) kerül átadásra, személyes átvétel esetén a működését megtanítom.
Tartozékok: maga a gpskészülék dobozában, pda ceruza, autós tartó (kiváló minőségű), autós töltő, szinkronkábel, head set, és hozzá a tolatókamera.
AZ ÁR A TOLATÓKAMERÁT IS TARTALMAZZA!!!
Navigációs szoftvert nem tartalmaz, de kompatibilis a legtöbb navigációs szoftverrel, 3D-sel is.



Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 09:14
. TOLATÓKAMERA+BT+FM 29990!EZT NÉZZE MEG! - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése