2011. július 30., szombat

Domscheit-Berg, Daniel: Wikileaks - Jelenlegi ára: 2 445 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! WikileaksA könyv listaára: 2980 Ft. Leírás:
Az eredeti kiadással egy időben hazánkban is olvashatóvá vált a WikiLeaks leleplező honlapról szóló leleplező kötet. A szerzője Daniel Domscheit-Berg, aki belülről, meglehetősen közelről ismerte a honlap és a szervezet működését. Azét a WikiLeaks-ét, mely a tulajdonába került titkos iratok százezreivel nemcsak hatalmas figyelmet keltett, hanem az egész világra kiterjedő politikai, katonai és gazdasági következményekkel járt. Mint ahogy a szerző az előszóban elárulja, sokáig egyetértett a célokkal és inspirálta a WikiLeaks vezetőjének személyisége, ám 2010 őszére szerinte az egész olyan irányba kezdett fejlődni, ami a csapat nagy részét aggodalommal töltötte el, és ez oda vezetett, hogy 2010 szeptemberében többen is búcsút intettünk a projektnek. A szerző sokáig reménykedett abban, hogy mindez megváltoztatható, de lassan rájött: Assange nem csak szabad szellemű, energikus és zseniális, hanem paranoid, hataloméhes és megalomániás is, egy a fiatal nőkért és a pénzért megőrülő cezaromán. Daniel Domscheit-Berg végül kiszállt a WL csapatából, és úgy döntött, leleplezi a világ legveszélyesebb weboldalának titkait. Kik is állnak a szervezet mögött, amely félelemmel tölti el a hatalmat gyakorlók szívét? Hogy néz ki a WikiLeaks belső szerkezete, és milyen dokumentumokkal foglalkoznak? Mi az igazság az állítólagos belső hatalmi harcokról? Milyen személyiségi jogi és elvi kérdéseket vet fel egy ilyen weboldal létezése? Lehet-e titkok nélkül élni? Vajon biztonságosabbá vagy épp veszélyesebbé teszi a világot a transzparencia?... A vélhetően sokakat érdeklő kötet - amelynek köszönhetően a hírek szerint egy pert is elindít az éppen letartóztatás alatt álló Assange a szerző ellen - beszerzése széles körben ajánlható. A témában legutóbb: A WikiLeaks-botrány (201104093)ISBN: 978-963-310-045-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 445 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 06:41
. Domscheit-Berg, Daniel: Wikileaks - Jelenlegi ára: 2 445 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése